Location field?

I'll hear your comments, dosent mean I'll do squat about it.... but I'll listen.
Post Reply
User avatar
iggys-amsoil
Posts: 3602
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:09 pm
Location: Just North of March Airfield CA

Location field?

Post by iggys-amsoil »

Make it so a city, state and or country must be valid to complete a reg?
However it seems the IP addy takes care of that.
Trinity Racing mild porting FMF
62 pilot, EGH needle, 172 main
03 Gen III CR250 frame

2013 Dodger Charger 5.7 Hemi

http://www.prisonplanet.com

Your Amsoil Customer # 350882

User avatar
MojoScojo
Posts: 1792
Joined: Fri Jun 08, 2007 7:42 pm
Location: Rathdrum Idaho

Post by MojoScojo »

I keep telling people the IP WHOIS means nothing as far as location goes. Nobody listens. Mine says I'm in Littleton CO. I'm most definitely not.
:chair:

User avatar
dannygraves
Posts: 8020
Joined: Fri Jun 01, 2007 1:03 pm
Location: Las Vegas, NV

Post by dannygraves »

yeah, some larger ISPs own a huge address block and use them all over the place. Like mine at work shows vegas only because mpower chose to list that, but my addy is in the same block as another client of mine in LA, but they just chose to list the location on the name of the router. if the location wasn't listed and you did a tracert, you would think both locations were in fresno, or san jose or something.
'09 kx450f 4-Poke
Gen-4 trail bike --SOLD--
Gen-3 badass trail/mx bike --SOLD--
Gen-1 built dunes bike --SOLD--
'05 klx110 --SOLD--
'95 pw80
Image

Post Reply